| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 137.86 | 495.91 | Kcal |
| Protein | 16.60 | 59.71 | gram |
| Karbohydrat | 1.84 | 6.62 | gram |
| Kostfiber | 0.10 | 0.36 | gram |
| Fett | 7.10 | 25.54 | gram |
| Mettet fett | 3.66 | 13.17 | gram |
| Salt | 0.69 | 2.47 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 16.71 | Kr 60.11 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 439 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 5,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Multeglasert ytrefilet av rein med bakte bete.
Reinsdyrfilet med grønnsaksragu.
Flatbiff av rein med betesalat.
Hot finnbiff med pasta.
Reinskav med sopp og potetrösti.
Reinsdyrhakk med potetlokk.
Pita med reinsdyrskav.
Indrefilet av rein med soppstuing.
Reinsdyrbiff med varm rosenkål- og olivensala.
Reinsdyrkaker i kremet viltsaus.
Reinsdyrbiff med kremet viltsaus.
Finnbiff med potemos.
Reinsdyrfilet med rødløkskompott.
Reinsdyrkarbonade.
Reinsdyrbiff med glaserte rotgrønnsaker.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.