| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 156.16 | 977.61 | Kcal | |
| Protein | 8.04 | 50.33 | gram | |
| Karbohydrat | 6.38 | 39.94 | gram | |
| Kostfiber | 1.18 | 7.39 | gram | |
| Fett | 10.68 | 66.86 | gram | |
| Mettet fett | 5.59 | 35.00 | gram | |
| Salt | 0.31 | 1.93 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 14.98 | Kr 93.78 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 2 504 totalt | 626 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 16,34 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Reinsdyrhakk med potetlokk.
Reinsdyrkarbonade.
Reinsdyrbiff med kremet viltsaus 2.
Reinsdyrbiff med blåbærsaus og pære.
Reinsdyrbiff med varm rosenkål- og olivensala.
Kremet viltpanne med potet- og pastinakkmos.
Reinsdyrhakk.
Reinsdyrbiff med nøttesmør.
Reinsdyrkarbonader 2.
Reinsdyrskav med ostesaus og ovnsbakte potete.
Reinsdyrpanne.
Reinsdyrbiff med bakte grønnsaker.
Reinsdyrfilet med grønnsaksragu.
Reinsdyrfilet 2.
Indrefilet av rein med karamelliserte epler.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.