Fotograf:
Matprat.no
Reinsdyrfilet med grønnsaksragu inneholder
83 Kalorier,
3 g Karbo,
13 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrfilet med grønnsaksragu har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrfilet med grønnsaksragu er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11481 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrfilet med grønnsaksragu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.60 | 275.15 | Kcal |
Protein | 12.71 | 42.34 | gram |
Karbohydrat | 3.33 | 11.09 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 3.43 | gram |
Fett | 1.82 | 6.06 | gram |
Mettet fett | 0.92 | 3.06 | gram |
Salt | 0.70 | 2.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 25.90 | Kr 86.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 332 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Del ytrefileten i 8 små medaljonger, krydre med salt og pepper. Stekes ca 3 minutter på hver side. Vend medaljongene i hakket timian og la de hvile ca 5 minutter.
2. Grønnsakene renses og deles grovt opp og brunes gyldne. Tilsett eddik og sukker og la de surre i ca 5 minutter. Vend inn hakket bladpersille.
Serveres med rødvinsaus og mandelpotetpuré med seterrømme og hakket timian.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18569)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-01
Oppdatert dato:2004-11-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift