| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 211.47 | 256.94 | Kcal |
| Protein | 7.06 | 8.58 | gram |
| Karbohydrat | 2.23 | 2.71 | gram |
| Kostfiber | 1.97 | 2.39 | gram |
| Fett | 18.93 | 23.00 | gram |
| Mettet fett | 3.65 | 4.43 | gram |
| Salt | 2.02 | 2.46 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 15.02 | Kr 18.25 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 729 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 4,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Suovas i brioche.
Reinsdyrfilet 4.
Crispy reinsdyrskav med tyttebærhoisin.
Flatbiff av rein med betesalat.
Reinsdyrfilet med grønnsaksragu.
Reinsdyrkaker i kremet viltsaus.
Reinsdyrbiff med nøttesmør.
Reinsdyrbiff med blåbærsaus og pære.
Ytrefilet av finnmark rein.
Reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte potet.
Hot finnbiff med pasta.
Pyttipanne med reinsdyrskav.
Viltpanne.
Pita med reinsdyrskav.
Reinsdyrskav med ostesaus og ovnsbakte potete.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.