Fotograf:
Esten Borgos
I år har vi utfordret matbloggere til å lage smakfulle julesildoppskrifter, og vinneren ble denne deilige sennepssilden med eple. Vi gratulerer bloggen ENEstående mat, som leverte vinneroppskriften. Oppskriften inneholder
171 Kalorier,
11 g Karbo,
4 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sennepssild med eplebiter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3235 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sennepssild med eplebiter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 171.05 | 391.92 | Kcal |
Protein | 3.78 | 8.66 | gram |
Karbohydrat | 10.71 | 24.54 | gram |
Kostfiber | 0.88 | 2.02 | gram |
Fett | 12.37 | 28.34 | gram |
Mettet fett | 2.44 | 5.59 | gram |
Salt | 1.19 | 2.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.05 | Kr 13.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 917 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta sildebitene ut av laken, legg på tørkepapir og la dem renne av seg.
Skjær eple og løk i biter, og finhakk dill.
Bland sammen dill, sennep, sukker, eddik, solsikkeolje og lettrømme.
Smak til sausen med salt og pepper, ev. litt sukker og eddik.
Bland eple- og løkbitene inn i sausen.
Legg sild og saus lagvis i et glass eller krukke, og legg på lokk.
Silden bør trekke et par timer i kjøleskap før den spises.
Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30326)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-15
Oppdatert dato:2013-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift