Fotograf:
Godfisk
Sildekaker fra Akershus inneholder
219 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Sildekaker fra Akershus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sildekaker fra Akershus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6878 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sildekaker fra Akershus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 218.88 | 469.32 | Kcal |
Protein | 12.89 | 27.64 | gram |
Karbohydrat | 1.80 | 3.86 | gram |
Kostfiber | 0.05 | 0.11 | gram |
Fett | 17.78 | 38.12 | gram |
Mettet fett | 3.81 | 8.17 | gram |
Salt | 1.54 | 3.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.35 | Kr 9.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 287 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Av sildekaker finnes det mange varianter. Silda kan drøyes med litt kokt potet, støtt tørket brød eller kavring, sur fløte kan brukes i stedet for melk og i stedet for salt og pepper kan man bruke ansjoslake. Stekt løk, råkost av rå revne gulrøtter og epler, surkål eller ertestuing var godt tilbehør til sildekakene.
Silda males og de øvrige ingrediensene blandes i. Formes så til kaker og stekes i stekepanne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13450)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift