Fotograf:
Tom Haga
Norsk Sild med panzanellasalat inneholder
210 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Norsk Sild med panzanellasalat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Norsk Sild med panzanellasalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3717 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Norsk Sild med panzanellasalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 209.55 | 725.49 | Kcal |
Protein | 8.27 | 28.63 | gram |
Karbohydrat | 4.48 | 15.51 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 2.60 | gram |
Fett | 17.45 | 60.41 | gram |
Mettet fett | 3.20 | 11.08 | gram |
Salt | 0.31 | 1.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.09 | Kr 17.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 385 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skold tomatene, fjern skinnet og ha dem over i kaldt vann. Del tomatene i to.
Sett stekeovnen på høyeste temperatur. Del paprikaen i to og pensle med litt olje. Stek dem i stekeovn med skinnsiden opp til de får svarte flekker. Avkjøl, riv av skinnet og del dem i pene biter.
Skjær loffen i terninger. Bland ingrediensene til panzanellaen og smak til med salt, pepper og eddik.
Skjær hver sildefilet I tre biter og dryss med salt og pepper. Stek dem i olje i varm panne med skinnsiden ned i ca ett minutt. Tilsett hvitløk og basilikum i stekepannen og stek videre ett minutt.
Anrett sild og panzanella lagvis og pynt med friske urter og oliven.
En frisk sommerrett utviklet av Gastronomisk Institutt for det ukrainske kjøkken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23531)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-24
Oppdatert dato:2007-03-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift