Fotograf:
Norges sjømatråd
Sildekoldtbord inneholder
182 Kalorier,
3 g Karbo,
13 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Sildekoldtbord har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sildekoldtbord er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5115 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sildekoldtbord!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 181.73 | 678.76 | Kcal |
Protein | 13.39 | 50.01 | gram |
Karbohydrat | 2.83 | 10.57 | gram |
Kostfiber | 0.33 | 1.23 | gram |
Fett | 12.91 | 48.22 | gram |
Mettet fett | 2.90 | 10.83 | gram |
Salt | 2.06 | 7.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.38 | Kr 23.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 494 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bruk utvannet spekesildfileter eller kryddersildfileter til disse rettene.
Kok opp ingrediensene til marinaden. Avkjøl den.
Rull sammen sildefiletene og sett dem tett i en form.
Bland sammen grønnsakene og fordel dem over.
Hell over den kalde laken og sett formen kaldt i 2 døgn.
Sildefryd med urtekrydder:
Bruk ferdig sursild. La laken renne godt av. Legg sildebiter på en tallerken. Ha på litt rømme og dryss med finhakket gressløk eller persille.
Sennepssild:
Skjær kryddersildfileter i biter. Dekk dem med tynne ringer av løk, gjerne vårløk. Bland rømme eller creme fraiche med litt grov sennep og legg sausen ved siden av sildebitene. Pynt med rosa pepperkorn eller tyttebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23536)
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-24
Oppdatert dato:2007-03-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift