Wrap med Norsk Matjessild



Wrap med Norsk Matjessild oppskrift.
Fotograf: Tom Haga
Matjessild har i alle år vært en delikatesse i Nederland. Prøv selv denne oppskriften hvor matjessild legges i en wrap sammen egg, avokado og salat.

Oppskriften inneholder 191 Kalorier, 3 g Karbo, 14 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Wrap med Norsk Matjessild er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4997 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stkfileter matjessild
4stktortilla wraps
1stkavokado i tynne båter
2stkegg kokt i skiver
1stkrød løk i skiver
2stktomater i skiver
2tslettrømme
salat og pickles etter ønske




Næringsdeklarasjon for Wrap med Norsk Matjessild!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier190.811 501.90Kcal
Protein13.64107.36gram
Karbohydrat2.9423.14gram
Kostfiber0.463.62gram
Fett13.73108.07gram
Mettet fett3.1324.64gram
Salt1.9315.19gram
Pris på oppskriftenKr 12.32Kr 96.97Kroner
Hele oppskriften veier3 148 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo6,16 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær matjesfilet i strimler.
Skjær avokado i tynne båter, og kokt egg, rødløk og tomat i skiver.
Fordel ingrediensene sammen med sylteagurk og salat på tortilla wraps.
Drypp over litt rømme og rull sammen.
Del i passende biter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23532)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-24
Oppdatert dato:2007-03-24


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sildekoldtbord.Sildekoldtbord.
Denne retten har 181,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spekesild og poteter.Spekesild og poteter.
Denne retten har 173,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Presset sild.Presset sild.
Denne retten har 192,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kryddersild med epler, rødbeter og sopp.Kryddersild med epler, rødbeter og sopp.
Denne retten har 118,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatsild.Tomatsild.
Denne retten har 257,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wrap med Norsk Matjessild.Wrap med Norsk Matjessild.
Denne retten har 190,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sildetallerken med egg.Sildetallerken med egg.
Denne retten har 103,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.