Fotograf:
Tom Haga
Matjessild har i alle år vært en delikatesse i Nederland. Prøv selv denne oppskriften hvor matjessild legges i en wrap sammen egg, avokado og salat. Oppskriften inneholder
191 Kalorier,
3 g Karbo,
14 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Wrap med Norsk Matjessild er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4997 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Wrap med Norsk Matjessild!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 190.81 | 1 501.90 | Kcal |
Protein | 13.64 | 107.36 | gram |
Karbohydrat | 2.94 | 23.14 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 3.62 | gram |
Fett | 13.73 | 108.07 | gram |
Mettet fett | 3.13 | 24.64 | gram |
Salt | 1.93 | 15.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.32 | Kr 96.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 148 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær matjesfilet i strimler.
Skjær avokado i tynne båter, og kokt egg, rødløk og tomat i skiver.
Fordel ingrediensene sammen med sylteagurk og salat på tortilla wraps.
Drypp over litt rømme og rull sammen.
Del i passende biter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23532)
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-24
Oppdatert dato:2007-03-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift