Sissels sjokoladekake inneholder
351 Kalorier,
49 g Karbo,
5 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Sissels sjokoladekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sissels sjokoladekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7342 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sissels sjokoladekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 351.04 | 12 176.31 | 608.82 | Kcal |
Protein | 4.54 | 157.48 | 7.87 | gram |
Karbohydrat | 48.92 | 1 696.86 | 84.84 | gram |
Kostfiber | 1.37 | 47.52 | 2.38 | gram |
Fett | 14.94 | 518.21 | 25.91 | gram |
Mettet fett | 3.34 | 115.85 | 5.79 | gram |
Salt | 0.39 | 13.64 | 0.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.76 | Kr 95.73 | Kr 4.79 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 469 totalt | 3 469 pr porsj | 173 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Rask og enkel og meget god sjokoladekake i langpanne. Denne kaken er best dagen etter at du har laget den. Egner seg meget godt til frysing, selv med glasur.
Slik gjør du
Smelt margarinen. Bruk litt av den til å smøre langpannen.
Visp egg og sukker til eggedosis. Rør inn det tørre. Visp inn smeltet margarin og melk vekselsvis.
Hell røren i langpanne. Stekes på nederste rille ved 180 grader i ca. 30-40 minutter.
GLASUR:
Smelt margarin på svak varme sammen med kaffe mens kaken stekes. Rør inn melis, vaniljesukker og kakao litt av gangen til det blir en glatt glasur. Helles over kakebunnen mens den er varm. Strø på litt kokosmasse til slutt.
Spesielle egenskaper
Stor langpanne
Kilde:
Nina Overen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1354)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-08
Oppdatert dato:2002-09-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift