Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto



Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto inneholder 251 Kalorier, 2 g Karbo, 1 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto har beregnet å ha følgende allergener Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3846 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
12stksjøkreps
olje fra soltørkede tomater
1ssestragon, finhakket
1stkchili
2stk liteauberginer
2sssalt
2dlolivenolje
1dashnykvernet pepper
rød pesto
sitron




Næringsdeklarasjon for Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier251.43436.23Kcal
Protein1.121.94gram
Karbohydrat1.712.97gram
Kostfiber3.916.78gram
Fett25.8144.78gram
Mettet fett3.656.33gram
Salt4.898.49gram
Pris på oppskriftenKr 5.30Kr 9.20Kroner
Hele oppskriften veier694 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo2,72 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del krepsene i to på langs. Ta ut paven. Bruk en kniv til å hugge klørne halvveis igjennom, slik at de kan løsnes helt med fingrene under spisingen. Legg krepsdelen med snittflaten opp i en langpanne og pensle dem med litt av pestoen.

Finhakk chilien og strø jevnt over krepsene, sammen med estragon. Stek dem på øverste rille i ovnen ved 250 C i 6-8 minutter.

Skjær auberginene i skiver på 1/2 cm. tykkelse, og legg dem på en rist. Dryss et tynt lag med salt på begge sider. La dem ligge minst en halvtime, slik at saltet får trekke det litt bitre vannet ut av aubergineskivene, før du skyller dem raskt i kaldt vann og tørker dem med kjøkkenpapir. Pensle skivene med rikelig mengder olivenolje og kvern litt pepper over. Grill skivene på begge sider i grillpanne slik at de får et pent rutemønster, eller bruk vanlig stekepanne.

Legg aubergineskivene på tallerkener, med krepsen oppå. Fordel pestoen rundt, et par skjeer til hver, og press sitron over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7864)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.