Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto inneholder
251 Kalorier,
2 g Karbo,
1 g Protein og
26 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3846 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 251.43 | 436.23 | Kcal |
Protein | 1.12 | 1.94 | gram |
Karbohydrat | 1.71 | 2.97 | gram |
Kostfiber | 3.91 | 6.78 | gram |
Fett | 25.81 | 44.78 | gram |
Mettet fett | 3.65 | 6.33 | gram |
Salt | 4.89 | 8.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.30 | Kr 9.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 694 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,72 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del krepsene i to på langs. Ta ut paven. Bruk en kniv til å hugge klørne halvveis igjennom, slik at de kan løsnes helt med fingrene under spisingen. Legg krepsdelen med snittflaten opp i en langpanne og pensle dem med litt av pestoen.
Finhakk chilien og strø jevnt over krepsene, sammen med estragon. Stek dem på øverste rille i ovnen ved 250 C i 6-8 minutter.
Skjær auberginene i skiver på 1/2 cm. tykkelse, og legg dem på en rist. Dryss et tynt lag med salt på begge sider. La dem ligge minst en halvtime, slik at saltet får trekke det litt bitre vannet ut av aubergineskivene, før du skyller dem raskt i kaldt vann og tørker dem med kjøkkenpapir. Pensle skivene med rikelig mengder olivenolje og kvern litt pepper over. Grill skivene på begge sider i grillpanne slik at de får et pent rutemønster, eller bruk vanlig stekepanne.
Legg aubergineskivene på tallerkener, med krepsen oppå. Fordel pestoen rundt, et par skjeer til hver, og press sitron over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7864)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.