Sjøkreps tempura til 2





Sjøkreps tempura til 2 inneholder 456 Kalorier, 6 g Karbo, 2 g Protein og 47 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps tempura til 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøkreps tempura til 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
4stkkjempe reker (uten hode)eller sjøkrepshaler
25grhvetemel , pluss litt ekstra
0,5stkegg direkte fra kjøleskapet
0,5dlvann, iskaldt
3,5dlsolsikkeolje eller rapsolje

Salat

0,5stkmango i terninger
0,5stkfinhakket rødløk
0,25stkfinhakket chili
grovhakket koriander
eller bladpersille
1dashsalt
1dashpepper
25gr(frityrolje, mengden som tas opp av krepsen og kun til fettberegning)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sjøkreps tempura til 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier455.531 647.13Kcal
Protein2.248.10gram
Karbohydrat6.3823.07gram
Kostfiber0.602.17gram
Fett46.65168.68gram
Mettet fett4.8517.54gram
Salt0.220.78gram
Pris på oppskriftenKr 3.52Kr 12.73Kroner
Hele oppskriften veier723 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern skall fra reker (fjern tarmen langs ryggen) eller krepsehaler. Skjær små snitt på tvers av rekene så de kan rettes ut. Sikt melet og visp sammen kaldt vann og egg. Tilsett melet, litt etter litt og visp hele tiden for å unngå klumper. Varm oljen til den bobler (forsiktig!) når du stikker en trepinne nedi. Elektrisk frityr skal vise 180 gr varme.
Dryss reker/krepsehaler lett med mel og dypp dem i tempurarøren. Stek dem ca. 1 minutt i oljen til de er sprø. Pass på så det ikke spruter! Ta opp med hullsleiv og la renne av på husholdningspapir.
Bruk mangokjøttet rundt steinen til puré. Bland alle ingrediensene til salaten. Bland inn puréen og smak til med salt og pepper.
Legg salat som to hauger midt på tallerkener. Ha reker/krepsehaler på toppen. Legg på litt frisk småsalat og ringle rundt en søt chilisaus (evt. søt soya).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25688)
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-04-19
Oppdatert dato:2009-04-19
Lesere: 2105 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Camaron Rebosado.Camaron Rebosado.
Denne retten har 182,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.