Fotograf:
Matprat.no
Skinke kokt i krydderbuljong inneholder
46 Kalorier,
0 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Skinke kokt i krydderbuljong har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinke kokt i krydderbuljong er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7050 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinke kokt i krydderbuljong!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 45.78 | 353.65 | Kcal |
Protein | 7.39 | 57.09 | gram |
Karbohydrat | 0.29 | 2.24 | gram |
Kostfiber | 0.06 | 0.46 | gram |
Fett | 1.66 | 12.82 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 4.09 | gram |
Salt | 0.83 | 6.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.37 | Kr 18.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 090 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,53 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Surr evt Steken med hyssing om du ikke har kjøpt den ferdig surret.
2. Lag buljong og legg i løkringene. Legg urtekvasten i den kokende buljongen sammen med skinka. La den trekke ca 1 Time til 75°C (bruk steketermometer).
3. Ta skinka opp og la den hvile. Kok ris etter anvisning på pakken, men bruk buljongen i stedet for vann.
4. Kok opp ca 5 dl av buljongen som er igjen og jevn med maisennajevner (oppskrift på pakken) evt Noen dråper sukkerkulør for fargens skyld.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20992)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-27
Oppdatert dato:2005-11-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift