| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 112.66 | 1 436.03 | Kcal | |
| Protein | 5.21 | 66.41 | gram | |
| Karbohydrat | 9.46 | 120.58 | gram | |
| Kostfiber | 1.13 | 14.40 | gram | |
| Fett | 4.58 | 58.38 | gram | |
| Alkohol | 1.50 % | 19.12 | gram | |
| Mettet fett | 1.70 | 21.67 | gram | |
| Salt | 0.43 | 5.45 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 5.85 | Kr 74.57 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 10 197 totalt | 1 275 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 33,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Sommerskinke med primører.
Svinekjøttboller i tomatsaus.
Kokt røkt svinekam.
Farsefrikasse fra Knut.
Kokt svinenakke.
Syltelabber med tilbehør.
Thailandsk fem krydder svinekjøtt og ris.
Rødvinskokt skinkefilet med tomatsalsa og avo.
Nakkekoteletter i smakfull saus.
Skinkestek med sennep og honning.
Tacos på meksikansk.
Syltelabber.
Juleskinke med rask risotto.
Kjøttboller i selleri.
Embutido.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.