Fotograf:
Netmat.no
Thailandsk rødsvinekjøtt og ris inneholder
213 Kalorier,
25 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Thailandsk rødsvinekjøtt og ris har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thailandsk rødsvinekjøtt og ris er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6167 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thailandsk rødsvinekjøtt og ris!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 212.80 | 526.15 | Kcal |
Protein | 8.14 | 20.13 | gram |
Karbohydrat | 24.55 | 60.70 | gram |
Kostfiber | 0.25 | 0.62 | gram |
Fett | 9.06 | 22.40 | gram |
Mettet fett | 2.95 | 7.29 | gram |
Salt | 2.21 | 5.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.67 | Kr 14.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 989 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kaow Mu Dang
Ha kjøttet med marinaden i en kasserolle og tilsett ca. 2dl vann. Kok opp og reduser varmen. Ha på lokket og la det småkoke til kjøttet er gjennomkokt. Kjøttet taes ut og grilles på høy temperatur til det blir brunt. La det kjøle ned og kutt opp i passe "spise" stykker.
Ha kasserollen med væsken tilbake på ovnen og la det koke opp. Ha i 2 spiseskjeer mørk søt soyasaus, 2 ss honning og 2 ss eddik. La det koke til det tykner (ha i litt rismel for å hjelpe på, hvis nødvendig)
Server kjøttet på en seng av kokt thai jasmin ris, pyntet med koriander blad og agurk skiver. Ha sausen over kjøttet når du spiser det.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Netmat.no
(Intern: 19827)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Thailand
Innlagt dato:2005-06-29
Oppdatert dato:2005-06-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift