Fotograf:
Matprat.no
Solbærskinke - lavkalori inneholder
78 Kalorier,
5 g Karbo,
10 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Solbærskinke - lavkalori har ingen allergener
Solbærskinke - lavkalori er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Solbærskinke - lavkalori!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.19 | 365.46 | Kcal |
Protein | 9.63 | 45.01 | gram |
Karbohydrat | 5.29 | 24.73 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.14 | gram |
Fett | 2.05 | 9.58 | gram |
Mettet fett | 0.64 | 2.99 | gram |
Salt | 0.78 | 3.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.29 | Kr 15.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 337 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Velg en kjele så kjøtt og termometer akkurat får plass.
2. Kok opp vann, solbærsaft, krydder og salt.
3. Stikk et steketermometer i kjøttet så spissen er midt i den tykkeste delen av kjøttet.
4. Legg i skinken, skru ned varmen og la skinken trekke ved ca 80°C i ca 1 time. Kjøttet er ferdig når termometeret viser 76°C.
5. Ta opp skinken og la den hvile ca 15 min. før den skjæres opp.
Saus:
1. Sil kraften kjøttet har kokt i, rør ut maisennamelet i litt vann og rør det inn i kraften.
2. Kok opp under omrøring og smak til med salt og pepper.
Server med kokte poteter og f.eks. sukkererter og epleskiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
7615 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21123)
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-10
Oppdatert dato:2005-12-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift