Fotograf:
Matprat.no
Solbærskinke - lavkalori inneholder
78 Kalorier,
5 g Karbo,
10 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Solbærskinke - lavkalori har ingen allergener
Solbærskinke - lavkalori er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8989 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Solbærskinke - lavkalori!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.19 | 365.46 | Kcal |
Protein | 9.63 | 45.01 | gram |
Karbohydrat | 5.29 | 24.73 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.14 | gram |
Fett | 2.05 | 9.58 | gram |
Mettet fett | 0.64 | 2.99 | gram |
Salt | 0.78 | 3.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.29 | Kr 15.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 337 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Velg en kjele så kjøtt og termometer akkurat får plass.
2. Kok opp vann, solbærsaft, krydder og salt.
3. Stikk et steketermometer i kjøttet så spissen er midt i den tykkeste delen av kjøttet.
4. Legg i skinken, skru ned varmen og la skinken trekke ved ca 80°C i ca 1 time. Kjøttet er ferdig når termometeret viser 76°C.
5. Ta opp skinken og la den hvile ca 15 min. før den skjæres opp.
Saus:
1. Sil kraften kjøttet har kokt i, rør ut maisennamelet i litt vann og rør det inn i kraften.
2. Kok opp under omrøring og smak til med salt og pepper.
Server med kokte poteter og f.eks. sukkererter og epleskiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21123)
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-10
Oppdatert dato:2005-12-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift