Fotograf:
Netmat.no
Thailandsk fem krydder svinekjøtt og ris inneholder
135 Kalorier,
13 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Thailandsk fem krydder svinekjøtt og ris har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thailandsk fem krydder svinekjøtt og ris er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9283 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thailandsk fem krydder svinekjøtt og ris!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.35 | 548.76 | Kcal |
Protein | 11.36 | 46.06 | gram |
Karbohydrat | 12.84 | 52.06 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 2.43 | gram |
Fett | 4.15 | 16.83 | gram |
Mettet fett | 1.36 | 5.51 | gram |
Salt | 0.65 | 2.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.94 | Kr 24.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 622 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kaow Ka Mu
Plasser alle ingrediensene i en kasserolle (untatt ingrediensene for sausen) og tilsett vannet slik at kjøttet nesten dekkes. Sett på lokk og la det fosskoke i 1 time (tilsett mere vann hvis nødvendig). Når kjøttet er veldig mør tilsett kinakål i suppen. La det koke i noen minutter. Ta de opp og finhakk de. Hvis du bruker kinesisk brokkoli, kutt i 1-2 tommer og gjør det samme.
Ta kasserollen av varmen og vent ca. 10 minutter.Ta bort benet fra knoken og legg kjøttet og væsken på et serveringsfat. Dryss på hakket koriander.
Saus:
Ha alle ingrediensene utenom eddik i en morter og støt og bland til det hele er homogent. Bland i eddiken og rør den inn. Ha sausen i en liten bolle.
Serveres varmt sammen med sausen.
Server den varme retten på en seng av kokt thai jasmin ris, pyntet med kokt kinakål eller kinesisk brokkoli. Spis sammen med sausen som du har i en liten bolle.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Netmat.no
(Intern: 19825)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Thailand
Innlagt dato:2005-06-29
Oppdatert dato:2005-06-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift