Skinke- og ostefylte piroger inneholder
233 Kalorier,
28 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Skinke- og ostefylte piroger har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinke- og ostefylte piroger er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6047 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Skinke- og ostefylte piroger med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 232.80 | 2 857.48 | 238.12 | Kcal |
Protein | 9.07 | 111.33 | 9.28 | gram |
Karbohydrat | 28.44 | 349.08 | 29.09 | gram |
Kostfiber | 2.05 | 25.16 | 2.10 | gram |
Fett | 8.74 | 107.28 | 8.94 | gram |
Mettet fett | 4.99 | 61.25 | 5.10 | gram |
Salt | 0.82 | 10.12 | 0.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.73 | Kr 94.88 | Kr 7.91 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 227 totalt | 1 227 pr porsj | 102 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stk
Smuldre gjæren i en bolle. Smelt smøret og bland inn melk. Varm til 37 C. hell litt av blandingen over gjæren og rør til den er oppløst. Bland inn resten av melken. Tilsett sukker, salt, egg og det meste av melet. Arbeid deigen blank og smidig med maskin eller for hånd, til den slipper bollekanten. Dryss mel over, dekk til og sett til etterheving til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.
Elt deigen med resten av melet. Kjevle deigen ut til en 2 - 3 mm tykk leiv, ca. 30 x 40 cm. Del den i 12 deler, 10 x 10 cm. Bland smelteosten med skinken, skåret i terninger, og finhakket gressløk. Legg litt fyll i midten på hver rute. Brett hjørnene opp over fyllet og klem godt til. Legg pirogene på smurt eller bakepapirkledd stekeplate. Dekk til og etterhev, 30 -40 minutter.
Pensle med sammenpisket egg. Stek pirogene midt i ovnen ved 200 C, 10 - 15 minutter. I varmluftsovn ved 175 C, ca. 15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21775)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-04-13
Oppdatert dato:2006-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift