Skinkeboller med pølser inneholder
154 Kalorier,
8 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Skinkeboller med pølser har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinkeboller med pølser er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4757 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinkeboller med pølser!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 154.46 | 1 243.24 | Kcal |
Protein | 9.19 | 73.97 | gram |
Karbohydrat | 8.47 | 68.17 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 8.93 | gram |
Fett | 8.88 | 71.47 | gram |
Mettet fett | 3.30 | 26.56 | gram |
Alkohol | 0.24 % | | | |
Salt | 0.96 | 7.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.77 | Kr 46.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 220 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,93 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk løk og stek den i smør. Tilsett brødrasp og hakket skinke og avkjøl blandingen.
Sikt mel, bakepulver og krydder i en bolle. Tilsett løkblandingen, egg og nok melk til en fast konsistens. La deigen stå og svelle i 20 minutter.
Kok opp vann med salt, form deigen til boller og la dem koke ca 20 minutter.
Varm pølsene, eller rist dem i smør.
Rindfleisch:
Hakk løk og bacon og stek det i fettet. Ha i karbonadedeig og krydder og rør godt til karbonaden går i små biter. La det småkoke i øl og kraft ca 1 time.
Ha i rosiner og la det koke 10 min. til. Er det ønskelig med en tykkere saus kan man røre inn 3 ss brødrasp.
Skinkebollene serveres i Tyskland som regel sammen med Rindfleisch.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10651)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Tyskland
Innlagt dato:2003-05-02
Oppdatert dato:2003-05-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift