Skinkekledd filet og chevresaus inneholder
124 Kalorier,
7 g Karbo,
10 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Skinkekledd filet og chevresaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinkekledd filet og chevresaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1775 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinkekledd filet og chevresaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.80 | 729.34 | Kcal |
Protein | 10.03 | 59.09 | gram |
Karbohydrat | 6.81 | 40.12 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 5.60 | gram |
Fett | 6.06 | 35.70 | gram |
Mettet fett | 3.49 | 20.56 | gram |
Salt | 0.38 | 2.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.94 | Kr 40.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 713 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Still ovnen på 150 °C varme. Puss kjøttet og tørk det. Salte og pepre.
Varm opp smør/olje i panne og brun filetene raskt rundt det hele. Ha filetene i liten langpannen og slå skinkeskivene rundt. Fest ev. med tannstikkere. Stikk gjerne kjøttermometer i én. Sett pannen midt i stekeovnen stek til temperaturen er 58-59. Ta filetene ut og la dem hvile i folie ca. 10 minutter.
Kok opp fløte og Mosel i en kjele. Smuldre chevre og bland sammen med snøfrisk. Ha det i sausen klattevis. La ostene smelte under omrøring. Smak til og rør inn maisenna/
vann. La det få koke opp igjen.
Skrell poteter og kålrot og skjær i biter. Kokes møre i litt vann. Mos alt gjennom sikt og rør inn fløte, smør og krydder. Smak godt til. Visp inn eggeplommer like før servering og varm skikkelig opp.
Server filet, mos og saus sammen med dampede vårgrønnsaker – som asparges og spede gulrøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28880)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-29
Oppdatert dato:2012-01-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift