Fotograf:
Matprat.no
Svinefilet innbakt i valnøttbrioche inneholder
162 Kalorier,
11 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Svinefilet innbakt i valnøttbrioche har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinefilet innbakt i valnøttbrioche er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5581 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinefilet innbakt i valnøttbrioche!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.84 | 1 353.25 | Kcal |
Protein | 8.65 | 72.33 | gram |
Karbohydrat | 10.97 | 91.73 | gram |
Kostfiber | 2.05 | 17.14 | gram |
Fett | 8.48 | 70.91 | gram |
Mettet fett | 3.01 | 25.17 | gram |
Alkohol | 0.42 % | | | |
Salt | 0.54 | 4.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.05 | Kr 50.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 345 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Krydre med salt og pepper og brun fileten raskt i panna. Avkjøl den i romtemperatur.
2. Smelt smør, tilsett melk og olje. Ha i sammenvispede egg, valnøtter, salt og gjær.
3. Bland godt, tilsett mel og elt alt til en smidig deig. La den heve til dobbel størrelse.
4. Kjevle deigen ut til en leiv, ca. 2 cm tykk.
5. Pakk fileten inn i deigen og lim skjøten med sammenpisket egg.
6. Pensle hele briochen med egg og stek den på 150 grader i ca. 1 time.
7. La den hvile minst 15 minutter før du skjærer den i skiver.
8. Rens og kutt grønnsakene i strimler, ca. 1 cm brede og damp dem møre. Dryss over persille.
Lag korintsaus:
Smelt sukkeret og spe med eddik og portvin. Tilsett buljong og kok inn til 4 dl. Ha i korinter og kok 5 minutter. Rør til slutt inn smøret og smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967933)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift