Fotograf:Matprat.no Her har kotelettene fått følge av grønne grønnsaker og en nydelig marinade med honning, lime og soya.
Oppskriften inneholder 211 Kalorier, 11 g Karbo, 13 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Forvarm stekeovnen til 125 °C.
Tørk svinekotelettene med papir og gni den godt inn med salt og kvernet pepper.
Varm en stekepanne med olivenolje og brun kotelettene godt på begge sider. Legg dem over i en ildfast form. Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell den over kotelettene. Dekk med et lokk eller aluminiumsfolie. Plasser formen midt i ovnen i 20-25 minutter.
skjær squash i tynne strimler, kutt av stilkfestet å bønnene og del sukkererter i to på langs. Varm oljen i en vid stekepanne og stek grønnsakene raskt i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper, og vend inn grovkuttet persille rett før servering.
Ta formen ut av ovnen og la kjøttet hvile et par minutter. Hell resten av marinaden og kraften som har dannet seg i formen i en liten kjele og kok opp. Rør sammen maisenna og litt kaldt vann og visp det inn i sausen. Kok opp under omrøring og smak til med salt og kvernet pepper.
Skjær kotelettene i brede skiver og server sammen med grønnsakene.
Retten kan serveres med kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 32705)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2016-12-11
Oppdatert dato:2016-12-11