Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skogsopp-paté oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Skogsopp-paté



Skogsopp-paté inneholder 194 Kalorier, 5 g Karbo, 6 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Skogsopp-paté har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Selleri, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Skogsopp-paté er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
60grusaltet smør
1,25dlhakket løk
0,75dloppskåret sjalottløk
1,25dlhakket stangselleri
2tshvitløk
500grskogsopp og sjampinjong
2,5dlhakkede valnøtter
0,5sstørkede basilikum
0,5sstørket timian
0,5sstørket oregano
1tstørket rosmarin
1tssalt
0,25tspepper
200grkremost
2,5dlferske brødsmuler
2stkegg




Kalorier og næringsinnhold i Skogsopp-paté med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier193.532 432.59243.26Kcal
Protein5.9474.667.47gram
Karbohydrat5.2265.616.56gram
Kostfiber2.3129.042.90gram
Fett16.03201.4920.15gram
Mettet fett6.1176.807.68gram
Salt0.8010.031.00gram
Pris på oppskriftenKr 10.07Kr 126.58Kr 12.66.-
Hele oppskriften veier1 257 totalt1 257 pr porsj126 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 skiver

Varm smøret i en stor stekepanne til det skummer. Når skummingen har gitt seg, stekes løk, sjalottløk, selleri og hvitløk i ca 6 min til det har fått gyllen farge.

Sett opp varmen og legg i ferdig oppskåret sopp og sjampinjonger. Røres hele tiden til de blir gyllenbrune.

Tilsett krydder, valnøtter, salt og pepper. Røres til all fuktighet er fordampet.

Ta gryten av varmen og la pateen avkjøles.

Kjør alt til puré i kjøkkenmaskinen. Tilsett så kremosten og kjør til det er godt blandet og massen er blitt helt glatt. Hvis man har en liten maskin, kan det lønne seg å dele porsjonen i to. Bland inn brødsmuler og egg. Kjør maskinen til massen er glatt. Helles så over i godt smurt form.

Pakk formen helt inn i matpapir og så i aluminiumsfolie. Folien vil hjelpe å holde matpapiret på plass.

Stekes på 180 C midt i ovnen i ca 1 1/2 time. La formen bli avkjølt, innpakket på en rist. Når den er avkjølt, settes pateen, fremdeles innpakket, i kjøleskapet natten over.

Fjern folie og papir. Skjær rundt kanten med en skarp kniv. Snu den opp ned på et fat eller en dekorert glasstallerken.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9280)
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Lesere: 6305 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.