Små bringebærpaier inneholder
207 Kalorier,
29 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Små bringebærpaier har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Små bringebærpaier er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6007 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Små bringebærpaier med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 206.77 | 1 316.09 | 109.67 | Kcal |
Protein | 5.24 | 33.35 | 2.78 | gram |
Karbohydrat | 29.43 | 187.32 | 15.61 | gram |
Kostfiber | 2.41 | 15.34 | 1.28 | gram |
Fett | 7.03 | 44.75 | 3.73 | gram |
Mettet fett | 2.07 | 13.18 | 1.10 | gram |
Salt | 0.19 | 1.21 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.07 | Kr 38.64 | Kr 3.22 | .- |
Hele oppskriften veier | 637 totalt | 637 pr porsj | 53 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
paier
Naturligvis skal man unne seg dessert en gang i blant. Disse paiene er laget med ganske lite fett og Kesella. Spis bare en, men nyt den ordentlig! Hell mel, havregryn, sukker, margarin og kesella i en bolle og miks det. Tilsett vann til en smidig deig. Del deigen i 12 like store deler og trykk de ut i formene. La de stå kaldt ca. 1 time. Varm opp ovnen til 200 grader. Ta formene ut av kjøleskapet, stikk forsiktig i de med en gaffel. Stek de tomme skjellene 10-15 min til de er gylne. Avkjøl de litt. Fyll formene med is og pynt med bringebær og sitronmelisse. Serveres straks!
Sendt inn av
Margareta Schildt-Landgren og ernæringsfysiolog Åsa Åhlen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Diabetes info
(Intern: 1591)
Kategori:
Dessertpai/terte
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-15
Oppdatert dato:2002-09-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift