Fotograf:
Matprat.no
Mascarpone er den mest berømte italienske ferskosten. Den er en mellomting mellom Crème Fraîche og fersk ost. Konsistensen er bløt, kremet og noe søtlig. Her i kombinasjon med den salte spekematen og de syrlige fruktene. Smaker som søtt, salt og syrlig fremhever og kompletterer hverandre. Oppskriften inneholder
136 Kalorier,
7 g Karbo,
5 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Søtt, salt og syrlig er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3351 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Søtt. salt og syrlig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.47 | 958.36 | Kcal |
Protein | 4.73 | 33.22 | gram |
Karbohydrat | 6.70 | 47.05 | gram |
Kostfiber | 1.23 | 8.64 | gram |
Fett | 9.81 | 68.89 | gram |
Mettet fett | 5.39 | 37.85 | gram |
Salt | 0.80 | 5.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.29 | Kr 58.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 405 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,63 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Lag en ”salat” av jordbær delt i to, ananas i terninger, og fersken i skiver.
2. Rør balsamico godt inn i mascarponeosten. Legg osteblaningen over fruktene.
3. Strø over strimler av morrpølsa til slutt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 23832)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-08
Oppdatert dato:2007-06-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift