Fotograf:
Matprat.no
Denne friske chorizotallerkenen er en liten tapasanretning i seg selv. Chorizo er opprinnelig en spansk spekepølse som du får norskprodusert i dag. En spekepølse med mye smak. Oppskriften inneholder
96 Kalorier,
6 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frisk chorizotallerken er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3234 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frisk chorizotallerken!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.78 | 537.90 | Kcal |
Protein | 5.09 | 28.59 | gram |
Karbohydrat | 5.76 | 32.35 | gram |
Kostfiber | 2.16 | 12.13 | gram |
Fett | 5.34 | 29.99 | gram |
Mettet fett | 2.05 | 11.51 | gram |
Salt | 0.69 | 3.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.45 | Kr 58.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 123 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,05 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Rens og kok sukkerertene i lettsaltet vann i 1 minutt. Hell av vannet og avkjøl i kaldt vann. Brett kronbladene på physalisen ut til siden, så frukten inni kommer frem.
2. Dander chorizo, agurk i skiver, tomat i båter, sukkererter, physalis og dadler delt i fire på et fat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 23837)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-08
Oppdatert dato:2007-06-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift