Fotograf:Frukt.no Bolognese med kabonadedeig og godt med gulrot. Barnevennlig og enkel å lage. Sausen kan lages i større porsjoner og fryses ned.
Oppskriften inneholder 105 Kalorier, 16 g Karbo, 6 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Rens og finhakk løk og hvitløk.
Vask, skrell og riv gulrøtter og skjær sellerirot og sjampinjong i terninger.
Skåld tomatene ved å skjære et kryss i dem, legge dem noen sekunder i kokende vann og rett over i iskaldt vann. Da er det lett å dra av skallet. Skjær tomatene i terninger.
Fres løken blank sammen med hvitløk i en panne eller gryte. Tilsett karbonadedeigen og stek den.
Tilsett gulrøtter, sellerirot, sjampinjong, tomatpuré og tomatterningene.
Tilsett buljongen og krydder, og la sausen koke i ca. 20 minutter.
Server med nykokt spagetti.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33518)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2017-12-29
Oppdatert dato:2017-12-29