Fotograf:Frukt.no Vær raus med grønnsakene i spagettisausen. Det gir en fin smak og det gjør det lettere å få i seg "5 om dagen». I denne varianten er bønner proteinkilden.
Oppskriften inneholder 147 Kalorier, 25 g Karbo, 7 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Rens og finhakk løk og hvitløk.
Vask, skrell og riv gulrøtter og sellerirot.
Fres løken blank sammen med hvitløk i en panne eller gryte.
Tilsett grønnsakene, tomatpuré og oregano.
Fres godt og tilsett buljongen.
La sausen koke i ca. 20 minutter.
Skyll og mos bønnene litt grovt, bruk gjerne en stavmikser. Ha det i sausen i siste kokeminutt.
Ønsker du en sterkere saus, kan du tilsette mer krydder og gjerne en hakket rød chili.
Server sausen med nykokt spagetti eller tagliatelle og et dryss av parmesan eller annen hard ost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 35768)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Saus Innlagt dato:2021-07-19
Oppdatert dato:2021-07-19