Fotograf:Rosemarie Pettersen En virkelig god spaghettiform som passer godt til fredagen eller som kosemiddag for familien. Dette er sunt og godt, + at det er ikke så vanskelig å lage. Bruk gjerne annen fisk.
Oppskriften inneholder 161 Kalorier, 13 g Karbo, 11 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok spaghettien halvferdig i lettsaltet vann. La den renne godt av seg og legg den i et smurt ildfast fat. Fordel lettsaltede rødspettefileter, reker og asparges over spaghettien. Ta vare på reke- og aspargeskraften som skal brukes i sausen.
Smelt 1 ss smør i en kjele, rør inn hvetemel og la det surre et par minutter uten å få farge. Spe med fløte og kraft eller vin og la det koke opp.
Visp godt og la sausen småkoke i noen minutter. Smak til med krydder og sitronsaft. Rør i persillen og hell sausen i fatet.
Bland revet ost og rasp og fordel blandingen jevnt over sausen. Smelt resten av smøret og drypp det over.
Stek 20-25 minutter i midterste rille ved 200 C til fisken er ferdig og retten er gjennomvarm.
Server straks med tomatsaus, smeltet smør eller persillesmør til.
Pynt gjerne med litt frisk dill.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 7665)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-10-09
Oppdatert dato:2017-10-09