Spansk kikertsuppe inneholder
58 Kalorier,
4 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Spansk kikertsuppe har ingen allergener
Spansk kikertsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10515 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spansk kikertsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.55 | 493.81 | Kcal |
Protein | 5.18 | 44.45 | gram |
Karbohydrat | 4.27 | 36.64 | gram |
Kostfiber | 1.19 | 10.21 | gram |
Fett | 1.93 | 16.56 | gram |
Mettet fett | 0.57 | 4.89 | gram |
Salt | 0.59 | 5.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.45 | Kr 21.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 432 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La kikertene renne av i dørslag. Skyll dem i kaldt rennende vann og la dem renne av på ny. Legg svineknoken i en stor kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp. La knoken renne av og slå ut vannet.
Vask kjelen og legg svineknoken tilbake. Tilsett kikerter, løk, hvitløk, laurbærblad, timian, merian, persille og 1,8 liter vann. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke med lokket delvis på i 1 1/2 time. Ta opp og kast løk, laurbærblad og timian-, merian- og persillestilker. Løft opp knoken, legg den på en fjøl og skjær den i små biter. Legg kjøttet til side.
Ha kraft, poteter og kål i kjelen og la det småkoke i ytterligere 30 minutter. Legg kjøttbitene i suppen og la den koke i ytterligere 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres i varme suppetallerkener.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7207)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Spania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift