Stekt and med aprikoser inneholder
260 Kalorier,
7 g Karbo,
8 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Stekt and med aprikoser har ingen allergener
Stekt and med aprikoser er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4555 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt and med aprikoser!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 260.45 | 1 908.38 | Kcal |
Protein | 7.98 | 58.47 | gram |
Karbohydrat | 6.52 | 47.77 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 5.42 | gram |
Fett | 22.33 | 163.62 | gram |
Mettet fett | 6.39 | 46.82 | gram |
Salt | 0.18 | 1.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.06 | Kr 73.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 931 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,01 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dypfryst and bør tines før steking: I kjøleskap 1 døgn, i romtemperatur 12 timer, i kaldt vann 4-5 timer.
Tørk anden ut- og innvendig med oppvridd klede, gni den inn med salt, pepper og sitronsaft.
Vask eplene, skrell dem ikke, skjær dem i båter. Fyll anden med båter.
Lukk anden med fjærkrenål eller sy den igjen.
Legg den med ryggen opp på rist med langpanne under. Stek den slik i ca 30 minutter midt i ovnen ved 175 C. Snu deretter anden med brystet opp og stek videre 1 - 1 1/2 time. Prøv om anden er stekt ved å stikke en nål inn i låret. Siver klar saft ut, er fuglen stekt.
Kok kraft på innmat og sil den.
Bland 2 1/2 dl kraft, 2 1/2 dl aprikossaft, sitronsaft og maisennamel, og kok til det tykner. Smak til med gelé, salt og pepper.
Server anden med kokte poteter, grønne erter og aprikosene som varmes lett, samt sausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7975)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift