Stekt farsert and inneholder
301 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Stekt farsert and har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt farsert and er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3382 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt farsert and!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 300.53 | 2 081.58 | Kcal |
Protein | 10.05 | 69.61 | gram |
Karbohydrat | 1.51 | 10.46 | gram |
Kostfiber | 0.38 | 2.63 | gram |
Fett | 28.17 | 195.12 | gram |
Mettet fett | 8.37 | 57.97 | gram |
Salt | 0.23 | 1.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.28 | Kr 78.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 771 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dypfryst and bør tines før steking.
Tørk anden ut- og innvendig med oppvridd klede, og gni den inn med salt, pepper og sitron.
Fyll den. Lukk med nål eller sy den igjen. Legg anden på rist med ryggen opp. Sett langpannen under, og stek slik i ca 30 minutter ved 175 C.
Snu anden med brystet opp. Stek videre. Prøv om anden er ferdig ved å stikke i låret. Siver klar saft ut, er den ferdig. Total steketid 1 1/2 - 2 timer.
Kok løken til fyllet mørt, ca 15 minutter. Sil og tilsett de øvrige ingrediensene. Kok kraft på innmat. Sil. Kok langpannen ut med kraft. Jevne eventuelt sjyen med maisennamel. Smak til med salt, pepper og appelsinsaft.
Server anden garnert med appelsin- og epleskiver, brunede poteter, sjy og salat eller grønne bønner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7978)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift