Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Stekt hvitting med kål og hvitløk oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Stekt hvitting med kål og hvitløk



Stekt hvitting med kål og hvitløk inneholder 80 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Stekt hvitting med kål og hvitløk har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stekt hvitting med kål og hvitløk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4grhvittingfileter, ca 800 g
1ssolje
2sssmør
1dashsalt
1dashpepper
4stknypoteter
1stkhode av sommer- eller spisskål
2stkgulrøtter
0,5dlolivenolje
3feddhvitløk
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Stekt hvitting med kål og hvitløk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79.94275.57Kcal
Protein1.776.10gram
Karbohydrat4.0113.82gram
Kostfiber1.685.79gram
Fett5.9420.48gram
Mettet fett1.746.00gram
Salt0.190.64gram
Pris på oppskriftenKr 5.61Kr 19.34Kroner
Hele oppskriften veier1 379 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tørk hvittingfiletene godt. Varm olje i en stekepanne. Stek fisken pent brun på begge sider. Ha til slutt smør i panna, og vend fisken i dette for smakens skyld. Hold fisken varm.

Vask potetene godt, og kutt dem i tynne skiver. Kutt gulrøtter på samme måten, og snitt kålen i strimler.

Knus hvitløken. Varm olivenolje i en jerngryte. La den bli skikkelig varm. Ha i poteter. Stek disse i et par minutter før du har i kål, gulrøtter og hvitløk. La det surre i 2-3 minutter til grønnsakene er gjennomvarme. Strø over litt salt og nykvernet pepper.

Fordel grønnsaker og poteter på fire tallerkener. Legg de stekte hvittingfiletene på toppen. Pynt med litt grønt; persille, gressløk eller basilikum.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11972)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 2099 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.