Stekt kamskjell med sesam inneholder
170 Kalorier,
7 g Karbo,
10 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Stekt kamskjell med sesam har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Sesam, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt kamskjell med sesam er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt kamskjell med sesam!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 170.08 | 78.41 | Kcal |
Protein | 10.26 | 4.73 | gram |
Karbohydrat | 6.51 | 3.00 | gram |
Kostfiber | 1.91 | 0.88 | gram |
Fett | 11.02 | 5.08 | gram |
Mettet fett | 1.64 | 0.76 | gram |
Salt | 1.13 | 0.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.77 | Kr 6.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 92 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens skjellene. Dette gjør du ved å føre en skarp kniv inn i åpningen på skjellet, langs den flate siden. Skjær helt inntil skjellet. Skjær løs den hvite muskelen. Skjær løs det som eventuelt måtte være igjen av hvit muskel langs skjellet. Fjern alt som er brunt eller svart. Det vil si alt annet enn den hvite muskelen og den rød-orange rognposen. Skyll og tørk dem godt.
Bland sesamfrø, salt, pepper og sukker. Dypp den flate siden av skjellene i sesammiksen.
Varm olje i en panne som ikke lugger (teflonpanne). Stek skjellene i 40 sekunder på hver side.
Legg på tallerkener, hell over litt sesamolje og eventuelt litt limejuice og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3222 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7936)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift