Stekt ørret med gressløksaus inneholder
215 Kalorier,
0 g Karbo,
15 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Stekt ørret med gressløksaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt ørret med gressløksaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2910 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt ørret med gressløksaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 215.13 | 557.19 | Kcal |
Protein | 14.86 | 38.49 | gram |
Karbohydrat | 0.12 | 0.31 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.18 | gram |
Fett | 17.23 | 44.63 | gram |
Mettet fett | 7.57 | 19.61 | gram |
Salt | 1.55 | 4.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.13 | Kr 28.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 036 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,22 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del fisken i 4 like store stykker.
Gni dem inn med salt og stek dem i smøret ca 2-3 minutter på hver side.
Saus:
Kok opp vann og sitronsaft. La det koke inn til 1/3 del.
Ta av platen og pisk inn smøret.
Rør inn gressløk før servering.
Legg fisken opp på tallerkenen, hell over sausen.
Server med poteter, erter og evt gulrot.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967435)
Tilberedningstid:
30 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-01
Oppdatert dato:2002-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift