Sterke krabbekaker med sweet chili inneholder
100 Kalorier,
4 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Sterke krabbekaker med sweet chili har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Skalldyr, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sterke krabbekaker med sweet chili er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3795 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sterke krabbekaker med sweet chili!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.01 | 357.54 | Kcal |
Protein | 10.35 | 37.00 | gram |
Karbohydrat | 4.03 | 14.41 | gram |
Kostfiber | 0.68 | 2.43 | gram |
Fett | 4.57 | 16.34 | gram |
Mettet fett | 2.55 | 9.12 | gram |
Salt | 0.42 | 1.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.45 | Kr 37.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 430 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,11 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland fisken med 1 ts. salt i en blender på høyeste hastighet i 20 sec. Tilsett eggehvitene og mix i ytterligere 20 sec. Tilsett kremfløten og mix i intervaller til farsen er jevn og glatt. Hakk krabbekjøttet og vend det i farsen sammen med sambal oelek.
Smak til med salt. Form små fiskekaker og stek dem på middelhøy varme i rikelig olje til de er gyldenbrune.
Skrell rotfruktene og finhakk dem. Svisj rotfruktene i en wok eller stekepanne. Tilsett chilisausen og ½ dl vann. La det koke opp og smak til med sambal oelek, salt og limesaft.
Server kakene med rotfruktene og f. eks. nudler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21631)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-11
Oppdatert dato:2006-03-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift