Fotograf:
Synøve Dreyer
Burger er en fin og smakfull måte å servere sjømat på. I denne oppskriften er burgeren laget av krabbe og servert mellom to flate røstipoteter, med salat og pesto. Oppskriften inneholder
105 Kalorier,
8 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Sennep, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krabbeburger med røstipoteter og pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2808 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krabbeburger med røstipoteter og pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.21 | 321.26 | Kcal |
Protein | 7.28 | 22.23 | gram |
Karbohydrat | 7.92 | 24.18 | gram |
Kostfiber | 1.19 | 3.63 | gram |
Fett | 4.67 | 14.26 | gram |
Mettet fett | 1.66 | 5.07 | gram |
Salt | 0.96 | 2.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.02 | Kr 24.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 221 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta krabbekjøttet ut av skallet og mos det med en gaffel.
Finhakk sjalottløk og gressløk, og skjær paprika i små terninger.
Rør sammen krabbekjøtt, sjalottløk, gressløk, paprika, sennep, potetmel og egg så alt er godt blandet.
Form flate burgere og stek dem gylne og gjennomvarme i en blanding av smør og olje.
Røstipoteter
Skrell og riv potet, og klem ut så mye vann som mulig.
Rør inn salt og pepper.
Lag to flate røsti per burger du har laget.
Varm rikelig med olje i en stor stekepanne og stek røsti i ca. 2 minutter på hver side.
Legg en krabbeburger mellom to røstipoteter og server med salat og pesto.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 31132)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Innlagt dato:2014-02-09
Oppdatert dato:2014-02-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift