Strutsesteaks med rispilaff inneholder
84 Kalorier,
10 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Strutsesteaks med rispilaff har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Strutsesteaks med rispilaff er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3250 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Strutsesteaks med rispilaff!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 83.56 | 581.36 | Kcal |
Protein | 6.32 | 43.97 | gram |
Karbohydrat | 10.03 | 69.78 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 6.19 | gram |
Fett | 1.82 | 12.66 | gram |
Mettet fett | 0.57 | 3.97 | gram |
Salt | 0.31 | 2.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.57 | Kr 38.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 783 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Grønnsakene til rispilaffen skjæres i mindre stykker. Svitses i olje i en gryte. Massala og ris svitses med. Vann og salt helles i og risen koker i ca. 10 min. og står deretter og trekker i 10 min.
Strutsesteakene brunes i smør og olje på pannen, drysses med salt og pepper og steker videre ved jevn varme 2-3 min. på hver side. Savojkålen hurtigstekes på pannen og rosinene drysses over. Strutsesteakene legges ovenpå kålen.
Yoghurten blandes med agurk og serveres til rispilaffen.
Serveres med grove flutes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 21973)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-17
Oppdatert dato:2006-05-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.