Strutsesteaks med rispilaff



Strutsesteaks med rispilaff inneholder 84 Kalorier, 10 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Strutsesteaks med rispilaff har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Strutsesteaks med rispilaff er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3250 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stk filetstrutsesteaks
10grsmør
1tsolje
0,5tssalt
1dashpepper
300grsavoykål i strimler
3ssrosiner

Rispilaff:

1stkløk
Ca 1,5feddhvitløk
0,5stkgrønn paprika
1stkgulrot
2stkpoteter
1,5ssolje
1tsSel de vie Masala krydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3dlbasmatiris
7dlvann
0,5tssalt
1,5dlyoghurt naturel
10cmagurk i terninger




Næringsdeklarasjon for Strutsesteaks med rispilaff!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83.56581.36Kcal
Protein6.3243.97gram
Karbohydrat10.0369.78gram
Kostfiber0.896.19gram
Fett1.8212.66gram
Mettet fett0.573.97gram
Salt0.312.14gram
Pris på oppskriftenKr 5.57Kr 38.75Kroner
Hele oppskriften veier2 783 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo48,01 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Grønnsakene til rispilaffen skjæres i mindre stykker. Svitses i olje i en gryte. Massala og ris svitses med. Vann og salt helles i og risen koker i ca. 10 min. og står deretter og trekker i 10 min.

Strutsesteakene brunes i smør og olje på pannen, drysses med salt og pepper og steker videre ved jevn varme 2-3 min. på hver side. Savojkålen hurtigstekes på pannen og rosinene drysses over. Strutsesteakene legges ovenpå kålen.

Yoghurten blandes med agurk og serveres til rispilaffen.

Serveres med grove flutes.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21973)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-17
Oppdatert dato:2006-05-17


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.