Fotograf:Dr Oetker Små dessertkaker med bringebærkrem.
Oppskriften inneholder 249 Kalorier, 43 g Karbo, 3 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kakebunn: Smør en hjerteformet kakeform. Sett ovnen på 175 grader. Visp egg og sukker hvitt og porøst. Bland alle de tørre ingrediensene og vend forsiktig inn i deigen. Ha deigen i hjerteformen og stek i den nederste delen av ovnen i ca. 40 min.
La kaken avkjøles, og del den i tre bunner.
Kakefyll: Pisk fløte til krem. Bland bringebær og melis.
Legg halvparten av bringebærene og halvparten av vaniljekremen på den første kakebunnen. Gjør det samme med den neste bunnen, og dekk over med den siste bunnen. Dekk tilslutt kaken med pisket krem.
Pynt: Kjevle ut dekorasjonsfondanten til en tynn flate, helst mellom plastfolie. Dekk kaken med dekorasjonfondanten og dekorer med sukkerfigurer og gullperler.
Tips: Det er enkelt å farge dekorasjonfondanten med konditorfarge, så kan du selv velge hvilken farge kaken skal ha.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 30173)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2013-01-15
Oppdatert dato:2018-04-10