Fotograf:Nirus Verden Hurra, atter en deilig vegansk kake med mango! Den blir så saftig at man ikke trenger noen glasur. På grunn av litt limejuice, blir den syrlig i smak så det går an å utelate den dersom du ønsker en søtere smak. Vi i smakspanelet synes den var veldig frisk og kan spises uten dårlig samvittighet. Jeg malte havregryn til mel, men de kan også blandes direkte i røren. Da blir det litt ”grovere” smak på kaken. Bruker du glutenfritt gryn, blir kaken glutenfri
Etter bare et par biter, var kommentaren fra minstemann: ” Kan du lage den på bursdagen min?”. Den er altså så enkel at jeg kan slenge den sammen like før gjestene kommer og sette i ovnen. Så har jeg en fersk kake uten noe styr med krem, glasur etc.
Mal mandler og havregryn. Bland alt utenom bringebær til en kakerøre.
Bruk bakepapir og en 20×30 cm langpanne, hell halvparten av røren i bunnen og 300 g bringebær. Fyll på resten av røren og stek i 35-40 minutter på 160 grader.
Sjekk med en gaffel etter 30 minutter og stek mer hvis nødvendig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Nirus Verden
(Intern: 33020)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kaker Diett/allergi:
Veganer Land:
India Innlagt dato:2017-05-25
Oppdatert dato:2017-05-25