Sveitserschnitzel med rösti inneholder
161 Kalorier,
8 g Karbo,
9 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Sveitserschnitzel med rösti har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sveitserschnitzel med rösti er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2946 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sveitserschnitzel med rösti!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.69 | 758.06 | Kcal |
Protein | 9.05 | 42.69 | gram |
Karbohydrat | 8.00 | 37.74 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 4.81 | gram |
Fett | 10.05 | 47.41 | gram |
Mettet fett | 5.26 | 24.81 | gram |
Salt | 0.57 | 2.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.65 | Kr 26.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 887 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,91 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær bacon smått opp og stek det slik at endel av fettet smelter. Ta det opp.
Skjær kjøttet i tynne, små skiver og brun dem raskt i baconfettet i pannen. Strø på salt og pepper, hell ved litt vann og la kjøttet ettersteke under lokk i 10 minutter.
Skjær potetene i tynne skiver og stek dem i halvparten av smøret sammen med finhakket løk. Ha på salt og pepper. Fordel blandingen jevnt i pannen og hell ved melken. Legg på resten av smøret i små klatter. Sett potetkaken i ovnen, 20 minutter eller til den den er pent brun.
Legg kjøtt og bacon lagvis med grovrevet ost, eller tynne ostestaver, i et ildfast fat. Sett det i ovnen ca 10 minutter før servering.
Rösti er en sveitsisk potetkake der tomatsalat i denne sammenhengen, sammen med hakket, rå løk og fransk dressing krydret med basilikum er et godt tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10883)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift