Sveitsisk sjokoladekake inneholder
438 Kalorier,
47 g Karbo,
7 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Sveitsisk sjokoladekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sveitsisk sjokoladekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8896 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sveitsisk sjokoladekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 438.39 | 6 189.01 | 515.75 | Kcal |
Protein | 6.65 | 93.88 | 7.82 | gram |
Karbohydrat | 46.82 | 660.99 | 55.08 | gram |
Kostfiber | 2.50 | 35.29 | 2.94 | gram |
Fett | 24.39 | 344.33 | 28.69 | gram |
Mettet fett | 12.48 | 176.19 | 14.68 | gram |
Salt | 0.45 | 6.41 | 0.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.09 | Kr 85.98 | Kr 7.16 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 412 totalt | 1 412 pr porsj | 118 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smelt sjokolade i vann i vannbad. Rør i pulverkaffe.
Rør smør og sukker hvitt, visp inn smeltet sjokolade og egg.
Vend inn hvetemel som er siktet sammen med bakepulver.
Fyll røren i godt smurt og meldrysset rund form. Stek kaken ved svak varme, 150 C i ca 1 time. Avkjøl den på rist og del den i fire lag.
Sjokoladekrem: Smelt sjokoladen i vannbad sammen med vann, pulverkaffe og smør. Arbeid inn melis.
Legg kremen mellom kakelagene.
Dekk siden av kaken med krem og hakkede valnøtter.
Dekk toppen av kaken med resten av kremen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8967)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Sveits
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift