Svinekam m/agurk-creme fraiche inneholder
179 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Svinekam m/agurk-creme fraiche har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinekam m/agurk-creme fraiche er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinekam m/agurk-creme fraiche!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 179.32 | 926.19 | Kcal |
Protein | 6.88 | 35.54 | gram |
Karbohydrat | 6.34 | 32.75 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 3.46 | gram |
Fett | 13.90 | 71.79 | gram |
Mettet fett | 5.42 | 27.99 | gram |
Salt | 1.07 | 5.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.60 | Kr 23.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 066 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,14 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland creme fraiche, søt fransk sennep, revet løk, syltet agurker i terninger, salt og pepper sammen i en skål. Settes på kjøl. Serveres til svinekam uten svor.
Kammen brunes godt i olivenolje i gryte, vann helles ved. Steken småsimrer til den er mør (ca. 1½ time). Har man lyst, kan man lage saus av skyen.
Serveres med ovnstekte poteter = poteter med eller uten skrell snittes i små båter, vendes i olivenolje og sesamfrø. Stekes i ovnen i en liten time.
Salat:
bland spisskål og andre salat med f.eks. rød pepper, som gir en pen farge på tallerkenen.
Gresskarfrø stekes på pannen i olivenolje og salt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 22152)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-03
Oppdatert dato:2006-06-03
Lesere:
4735 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift