Syltede tomater i eddiklake



Syltede tomater i eddiklake oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Det er skikkelig godt med syltede tomater og det er en fin måte å ta vare på sesongen på. Her et alternativer til syltede tomater med eddiklake. Syltede tomater blir bedre etter et par dager og de tåler oppbevaring godt. De er så anvendelige, et must til grillmaten og i salater.

Oppskriften inneholder 72 Kalorier, 17 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Syltede tomater i eddiklake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 264 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grtomater - små eller store
3dlvann
1dleddik, 7 %
2dlsukker
1grstjerneanis




Kalorier og næringsinnhold i Syltede tomater i eddiklake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier72.45775.94Kcal
Protein0.384.07gram
Karbohydrat17.13183.46gram
Kostfiber0.717.60gram
Fett0.111.18gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt0.000.05gram
Pris på oppskriftenKr 1.88Kr 20.13Kr .-
Hele oppskriften veier1 071 totalt1 071 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo94,57 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bruk gjerne grønne tomater. Det er fint om de er faste.
Del store tomater i båter. Små kan være hele.
Kok opp laken.
Rør til alt sukkeret er løst opp.
Ha tomatene i kjelen. Gi dem et oppkok.
Ha tomaten over på rene, varme glass.
Hell laken over. Stjerneanis kan være med i glasset.
Er du glad i vaniljesmak så kan du gjerne ha med en vaniljestang i laken også.

Næringberegning av konserverede grønnsaker er litt vanskelig, i og med at en normalt bare spiser selve grønnsakene og ikke drikker laken. Derfor er beregningene på disse ikke helt riktig.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 35757)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Konservering
Diett/allergi: Veganer
Innlagt dato:2021-07-19
Oppdatert dato:2021-07-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tørking av cherrytomater.Tørking av cherrytomater.
Denne retten har 17,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltede tomater i olje.Syltede tomater i olje.
Denne retten har 280,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 29,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Halvtørkede tomater.Halvtørkede tomater.
Denne retten har 122,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltede tomater i eddiklake.Syltede tomater i eddiklake.
Denne retten har 72,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.