Syltede tomater i olje



Syltede tomater i olje oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Det er deilig med syltede tomater. Her får du et alternativer til syltede tomater med olje. Syltede tomater blir bedre etter et par dager og de tåler oppbevaring godt. De er så anvendelige, et must til grillmaten og i salater.

Oppskriften inneholder 280 Kalorier, 2 g Karbo, 1 g Protein og 30 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Syltede tomater i olje er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere: 2068 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgsmå tomat
6feddhvitløk
3stang(stenger)frisk rosmarin
0,5tssukker
1tsflaksalt
5dlolivenolje




Kalorier og næringsinnhold i Syltede tomater i olje med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier280.054 255.36Kcal
Protein0.639.57gram
Karbohydrat2.1732.97gram
Kostfiber1.0916.56gram
Fett29.63450.23gram
Mettet fett4.2364.27gram
Salt0.466.98gram
Pris på oppskriftenKr 6.77Kr 102.87Kr .-
Hele oppskriften veier1 520 totalt1 520 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo3,09 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skyll tomatene.
Skrell hvitløken.
Legg alt utover et bakebrett med bakepapir.
Ha litt sukker, salt og et par dråper olje på.
Bland forsiktig.
Bak tomatene i oven på 100 grader i 1 time. De skal så vidt sprekke, men ikke bli bløte.
Ha tomatene over på rene glass. Hell på olje slik at det dekker tomatene.
Legg stilker med rosmarin i glassene.
Avkjøl og oppbevar kjølig.
Timian kan også brukes. Om du ønsker så kan du fjerne skallet når tomatene har sprukket. Men det er ikke nødvendig.

Næringberegning av konserverede grønnsaker er litt vanskelig, i og med at en normalt bare spiser selve grønnsakene og ikke drikker laken. Derfor er beregningene på disse ikke helt riktig.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 35758)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Konservering
Diett/allergi: Veganer
Innlagt dato:2021-07-19
Oppdatert dato:2021-07-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tørking av cherrytomater.Tørking av cherrytomater.
Denne retten har 16,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltede tomater i olje.Syltede tomater i olje.
Denne retten har 280,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 29,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Halvtørkede tomater.Halvtørkede tomater.
Denne retten har 122,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltede tomater i eddiklake.Syltede tomater i eddiklake.
Denne retten har 72,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.