Fotograf:
Melk.no
Syltet makrell er herlig sommermat servert kald med varme poteter og rømme til. Oppskriften inneholder
73 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Syltet makrell fra Sørlandet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 19 lesere
Lesere:
36778 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltet makrell fra Sørlandet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.21 | 168.03 | Kcal |
Protein | 10.33 | 23.71 | gram |
Karbohydrat | 0.96 | 2.20 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 0.90 | gram |
Fett | 3.03 | 6.95 | gram |
Mettet fett | 0.69 | 1.58 | gram |
Salt | 1.23 | 2.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.60 | Kr 12.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 918 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rundrens fisken og vask den godt i rikelig kaldt vann. Skjær fisken i skiver, ca 2 fingerbredder tykt.
Kok opp vann og salt og legg i fisken. Kok opp og la fisken bli akkurat gjennomkokt. Ta ut fisken og legg i en bolle. Kok opp kraften med alle krydderne og hell den kokende over fisken. Strø over persille og la fisken stå kjølig og trekke til neste dag.
Syltet makrell er god sommermat servert kald med varme poteter og rømme til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 13526)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2013-12-20
Oppdatert dato:2013-12-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift