Fotograf:
Norges sjømatråd
Dampet makrell med appelsinsaus inneholder
92 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Dampet makrell med appelsinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dampet makrell med appelsinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5606 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampet makrell med appelsinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.20 | 430.80 | Kcal |
Protein | 8.54 | 39.90 | gram |
Karbohydrat | 3.53 | 16.49 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 4.63 | gram |
Fett | 4.66 | 21.77 | gram |
Mettet fett | 1.94 | 9.06 | gram |
Salt | 0.14 | 0.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.05 | Kr 23.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 869 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Press appelsinene og tilsett 1 dl vann.
Rens og skjær løk, purre og gulrot i skiver og ringer.
Ha grønnsakene sammen med korianderfrø og appelsinsaft i en kasserolle og kok til de såvidt er møre.
Legg fiskefiletene i kraften og damp til de er ferdige.
Ta ut fisk og grønnsaker og hold disse varme.
Visp inn smøret og jevne med litt maisenna om nødvendig.
Smak til med sennep og salt og pepper.
Pynt med flat persille.
serveres med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2737)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-09
Oppdatert dato:2002-12-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift