Fotograf:
Melk.no
Makrellen har alltid hatt stor plass på matfatene i Vestfold fylke. Allerede i middelalderen hadde man en makrellstasjon her. Oppskriften inneholder
253 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Syltet makrell fra Vestfold er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10935 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltet makrell fra Vestfold!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 253.38 | 746.20 | Kcal |
Protein | 14.59 | 42.97 | gram |
Karbohydrat | 0.82 | 2.41 | gram |
Kostfiber | 0.29 | 0.85 | gram |
Fett | 21.24 | 62.55 | gram |
Mettet fett | 4.50 | 13.25 | gram |
Salt | 1.51 | 4.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.72 | Kr 19.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 178 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,29 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland ingrediensene til kokelaken og la den koke i 10 minutter. Beregn væske så det så vidt dekker fiskestykkene. Skum godt av og la fisken trekke under lokk. Den skal ikke koke lenger enn nødvendig. Ta kjelen av platen og la fisken bli kald i laken.
Serveres med kokte poteter og vispet krem med revet pepperrot, eddik og sukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28533)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Vestfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2011-07-24
Oppdatert dato:2011-07-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift