Fotograf:
Norges sjømatråd
Paprikasyltet makrell inneholder
35 Kalorier,
1 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Paprikasyltet makrell har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Paprikasyltet makrell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5305 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Paprikasyltet makrell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 34.75 | 207.94 | Kcal |
Protein | 4.24 | 25.37 | gram |
Karbohydrat | 1.36 | 8.14 | gram |
Kostfiber | 0.73 | 4.37 | gram |
Fett | 1.21 | 7.24 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 1.62 | gram |
Salt | 2.14 | 12.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.40 | Kr 20.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 394 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,65 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fileter fisken. Vask og skyll hode og ryggben og bruk dette til å koke kraft på. Legg avskjæret i en kjele sammen med salt og krydder. Tilsett vann så det dekker. Kok opp og la trekke i 30 minutter. Skum godt.
Skjær løk i skiver og paprika i båter. Sil kraften og kok løk og paprika i kraften 2 –3 minutter. Skjær makrellfiletene i biter og legg i kraften sammen med grønnsakene. La trekke til fisken er kokt. Dryss rikelig med persille over og la fisken og grønnsaker avkjøle i kraften.
Server med rømme og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23457)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-14
Oppdatert dato:2007-02-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift