Fotograf:
Netmat.no
Thailandsk stekte nudler i tykk saus inneholder
116 Kalorier,
20 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Thailandsk stekte nudler i tykk saus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thailandsk stekte nudler i tykk saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11216 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thailandsk stekte nudler i tykk saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 115.68 | 416.45 | Kcal |
Protein | 6.17 | 22.21 | gram |
Karbohydrat | 19.78 | 71.21 | gram |
Kostfiber | 1.80 | 6.48 | gram |
Fett | 0.92 | 3.31 | gram |
Mettet fett | 0.25 | 0.90 | gram |
Salt | 2.70 | 9.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.35 | Kr 44.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 720 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pad Kuaytiau Radna
Bland Maggi soyasaus, fiskesaus og soyasaus. Mariner kjøttet i en time og ta det ut av marinaden. Ta vare på marinaden. Mens nudlene bløtlegges, gjør du klar brokkolien ved å kutte opp brokkoliblomst, kutt opp stammen og det resterende av brokkolien i små og tynne biter.
I en stor panne eller wok, på medium varme skal du tilsett nudlene i litt olje og litt søt soyasaus. Rør rundt hele tiden mens du steker, til de begynner å bli brune. Ta ut nudlene, øk temperaturen, og brun kjøttet med hvitløken lett i woken.
Tykk saus:
Varm opp svinebuljong i en stor kasserolle. Bland i marinaden og la det få et oppkok. Ha kjøttet og resten av ingrediensene i, utenom nudlene og tapiokapulveret. Rør av og til, til kjøttet og grønnsakene er kokt. Ha i tapiokapulveret slik at det tykner (etter ca. 30 sekunder).
Serveres med nudlene og ha sausen over nudlene, bland godt sammen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Netmat.no
(Intern: 19829)
Kategori:
Wok
Land:
Thailand
Innlagt dato:2005-06-29
Oppdatert dato:2005-06-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift